Centenars de persones visiten el mercat de segona mà de Calafell

Per . Actualitzat el

Centenars de persones han visitat el 8è Mercat d’Intercanvi i Segona Mà de Calafell, que va tenir lloc a Calafell la setmana passada, organitzat per la regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Calafell. En aquesta a edició destaca l’excepcionalitat d’inscripcions rebudes per part dels ciutadans, que ha fet que  el mercat s’hagués d’ampliar més enllà del Passeig de la Unió, i per això també es van ubicar parades al carrer Masia de la Sínia (entre el Camp de futbol i el Parc de la Sínia de Calafell). Així doncs, aquest mercat, que inicialment oferia 160 parades finalment es va haver d’ampliar a 213, on ciutadans de Calafell, persones que tenen segona residència al Municipi i també persones d’arreu de la comarca i de Catalunya han pogut donar una segona vida als articles que tenien a casa seva fomentant així  la cultura del reciclatge. Les persones que han visitat aquest mercat han pogut comprar objectes de segona mà com llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, eines, roba i complements, material per a nadons o infants, parament de la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, disfresses, material informàtic o plantes, entre altres, i també han pogut fer intercanvis d’objectes. D’altra banda, l’Associació Cultural Arc de Calafell, en col·laboració amb Càritas i altres entitats que ajuden a les persones necessitades, han posat una parada on s’han recollit tots aquells objectes (roba, calçat, estris per la casa, etc.) que els participants ja no han volgut i que serviran per ajudar a persones que ho necessiten.