Alumnes alemanys d’intercanvi visiten l’Ajuntament de Vila-seca

Per . Actualitzat el

Alumnes i professors de secundària alemanys de l’Institut Eichendorff Schule de Kelkheim han fet una estada d’una setmana a Vila-seca. Fruit d’un intercanvi escolar amb alumnes de l’Institut Ramon Barbat i Miracle de Vila-seca, el grup d’estudiants va visitar l’Ajuntament i van ser rebuts per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet i la regidora d’Ensenyament, M. Àngels Ponce. La visita també va comptar amb la presència del director de l’Institut Ramon Barbat, Adolf Quetcuti i dels professors de llengües corresponents. Una vintena d’alumnes de l’Institut Eichendorff Schule de Kelkheim han realitzat un programa ple d’activitats pensades per enriquir la convivència entre els alumnes mitjançant excursions ludicoculturals al municipi, a la Tàrraco romana i a Barcelona.