Serrat, Raimon, Alborán i Vetusta Morla, a l’ETC

El festival d’estiu també porta a Sara Varas, al músic Yann Tiersen i la darrera proposta teatral de Mario Gas protagonitzada per Josep M. Pou

Per . Actualitzat el

El Festival d’Estiu de Tarragona, ETC 2015, compta un any més amb una programació carregada de propostes ben diverses i obre el seu ventall de possibilitats també en els escenaris com són, el principal que és l’Auditori del Camp de Mart, com la Tàrraco Arena Plaça i el Teatre Tarragona. I ho fa durant els tres mesos d’estiu, del 17 de juliol al 19 de setembre formant part també de les programacions de Sant Magí i Santa Tecla.

I per abarcar el major nombre de públics possibles es podrà veure i gaudir de la música dels veterans Joan Manuel Serrat (24 de juliol al Camp de Mart) i Raimon (7 d’agost al Camp de Mart); o els mítics Los Sabandeños (13 d’agost al Camp de Mart) que celebren el seu 50è aniversari; així com de les estrelles i grups del moment, com Pablo Alborán (8 d’agost a la Tàrraco Arena Plaça), Vetusta Morla (18 de setembre al Camp de Mart) i l’èxit juvenil del moment: Gemeliers (19 de setembre al Camp de Mart). També hi haurà lloc per la dansa amb Sara Baras (15 d’agost al Camp de Mart) i dos musicals ben diferents: El Musical Participatiu (16 de juliol al Camp de Mart), de caràcter benèfic, amb diferents agrupacions corals de Tarragona i la participació de Mone i Sergi Albert, i el Symphonic Rhapsody of Queen (16 d’agost al Camp de Mart).

D’altres propostes destacades són el concert del mític Yann Tiersen (25 juliol al Camp de Mart) que ens transportarà a la seva música d’avantguarda, que passa del minimalisme al rock o del vals a la chanson francesa i també la proposta teatral de Mario Gas vinguda directament de Mèrida, Sócrates (14 d’agost al Camp de Mart) amb les interpretacions de Josep Maria Pou i Carles Canut, entre altres.

I finalment les propostes tarragonines que l’Ajuntament programa un any més equiparant a la resta de programació oficial del Festival com són el concert de la Banda Unió Musical de Tarragona (18 de juliol al Camp de Mart) que interpretarà The Lord of the Rings i el de la Jove Orquestra InterComarcal (2 d’agost al Teatre Tarragona), amb peces de W.A. Mozart, F.David i J.Brahms en un concert benèfic.

La compra de les entrades es podrà dur a terme a partir del 6 de maig a taquilles i online.