Ara Tarragona presenta la llista electoral a l’Antiga Audiència

Ara Tarragona es postula com una candidatura municipalista

Per . Actualitzat el

Ara Tarragona ha presentat la candidatura amb la que el grup municipalista concorrerà a les properes municipals del dia 24 de maig. L’Antiga Audiència ha estat l’escenari on, segons el partit, més de 300 persones s’han reunit per conèixer de primera mà la llista electoral d’Emili Rivelles.

Vint-i-sis són els candidats tarragonins que van a la llista d’Ara Tarragona acompanyats per quatre suplents; en total trenta persones que han donat suport aquest vespre al candidat a l’alcaldia de Tarragona, Emili Rivelles. Entre aquesta trentena de membres destaca la presència de líders veïnals de Ponent, representants dels barris de Llevant o l’ex president del Col·legi de Graduats Socials de Tarragona, entre d’altres.

L’acte, que ha durat prop d’una hora, ha consistit en una breu presentació de cada membre de la llista electoral i alguns d’ells han fet uns parlaments explicant les seves expectatives de cara al 24 de maig. Però ha estat l’alcaldable Emili Rivelles qui, amb les seves paraules, s’ha mostrat mes contundent afirmant que «cal un canvi necessari i aquest arribarà amb Ara Tarragona». Segons Rivelles, els municipalistes han arribat per recordar als altres partits «que se’ls ha acabat el temps de menystenir a les persones per culpa de la seva inoperància i la seva passivitat. Nosaltres sí que ens estimem Tarragona i als tarragonins!».

Durant el seu discurs, Emili Rivelles ha donat una gran importància a com els barris de la ciutat estan oblidats des de fa anys afirmant que «Tarragona som tots! No es pot tenir la cara tant dura per passar de la gent quatre anys i ara que arriben les eleccions, fer la visita de rigor per aconseguir vots. Els qui fan això tenen un nom: vividors de la política!» afegint per tancar el seu parlament que «no podem deixar passar més temps, ja n’hem perdut massa. Volem canviar les coses. El moment és ARA. Si no és ara, quan serà?».

El clitxè de la vella política

Abans de començar l’acte, tots els assistents han rebut una esquela on s’anunciava la mort de «la vella forma de fer política», i on els municipalistes han demanat «una oració democràtica i transparent per la seva ànima». D’aquesta manera, els d’Ara Tarragona amb l’acte d’avui han proclamat les seves intencions de portar un nou aire al consistori tarragoní i una nova forma de fer política a la ciutat de Tarragona.