Torna la gran barra de dansa clàssica al Balcó del Mediterrani

L’acte commemorarà el Dia Internacional de la Dansa d’aquest dimecres

Per . Actualitzat el

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que és el pròxim dimecres 29 d’abril, Tarragona es bolca de nou en aquesta discilpina artística i ho fa, el mateix dimecres a la tarda, amb la ja tradicional barra de dansa clàssica al Balcó del Mediterrani que s’organitza amb l’Associació per al Foment de la Dansa de Tarragona i altres escoles de dansa de la ciutat, i que es farà a partir de les sis de la tarda en un escenari únic per treure el carrer una classe de ballet.

Així mateix, el mateix dimecres a partir de dos quarts de nou del vespre, el Teatre Tarragona acollirà l’espectacle del Ballet Nacional d’Argentina. Amb un cos de ball de 38 ballarins, interpretaran Chopiniana, El Corsari (Pas d’esclave de la primera part), La mort del cigne, Clar de lluna (pas a dos) i Birthday Offering; sota la direcció d’Iñaki Urlezaga. La companyia es va fundar el gener de 2014 pel Ministeri de Desenvolupament Social de la Nació, creant d’aquesta manera el primer Ballet Nacional del país i des del seu debut la companyia ha realitzat una temporada fixa a Buenos Aires i posteriorment ha sortit de gira nacional i internacional.