Milers de persones presencien l’exhibició aèria de la 25a Bicicletada

L’equip Bravo3 Repsol ha omplert el cel tarragoní d’espectacle i emoció

Per . Actualitzat el

Ni l’amenaça de boira ha esvaït les ganes de milers de tarragonins de gaudir amb les arriscades acrobàcies amb què els pilots de l’equip Bravo3 Repsol han animat el migdia tarragoní, en la jornada prèvia a la celebració de la 25a Bicicletada Popular de Tarragona.

L’exhibició, consolidada ja com un acte tradicional en la primavera a la ciutat, ha reunit milers de persones al llarg de la façana marítima, tot i que també ha estat visible des d’altres punts elevats de la ciutat. El nombrós públic ha contemplat amb gran atenció i admiració les maniobres que els avions i pilots de l’equip Bravo3 Repsol ha executat, primer en parella i després de manera individual, en una actuació de gairebé 20 minuts. Els avions, de 400 cavalls de potència i pilotats per Juan Velarde i Anselmo Gámez, han ofert tot un seguit d’acrobàcies i figures d’allò més arriscades i espectaculars, com ara caigudes en picat, loopings, creuaments a escassos metres de distància entre els avions i a una velocitat màxima de 380 km/h, omplint d’espectacle i emoció el cel tarragoní.

Els pilots que han dut a terme aquesta magnífica exhibició de vol acrobàtic són experts de gran nivell reconeguts internacionalment, tal com demostra el fet que sumen, en els darrers anys, més de 25 medalles en competicions internacionals tant a nivell individual com representant a Espanya. De fet, tots són membres de l’equip nacional de vol acrobàtic que s’ha proclamat campió d’Europa.

Anselmo Gámez és campió (2008 i 2013), subcampió (2010) i tercer (2011, 2012 i 2014) d’Espanya; campió d’Europa (2014), subcampió d’Europa (2006 i 2008) i del món (2007) per equips, i membre de l’equip nacional des de l’any 2004.

Juan Velarde és campió (2010) i subcampió (2011, 2012, 2013 i 2014) d’Espanya, campió d’Europa (2014), subcampió d’Europa (2006) i del món (2007) per equips i acumula igualment un llarg currículum de victòries internacionals.

Ambdós han estat els protagonistes de l’espectacular exhibició aèria que l’equip Bravo 3 de Repsol ha ofert aquest migdia, davant dels milers de persones que s’han donat cita en aquest acte previ i promocional de la 25a Bicicletada Popular de Tarragona, que donarà el tret de sortida demà diumenge, a les 10.00 hores des de l’Avinguda Vidal i Barraquer, davant de Parc Central i Eroski amb tu. A més, des de l’organització es recorda que l’aparcament de Parc Central serà demà gratuït per als participants de la Bicicletada, que podran accedir-hi a partir de les 8.00 hores.