Albert Abelló: «La societat civil de Tarragona ens ha tornat a demostrar que és imparable»

Milers de tarragonins de totes les edats s’han apropat a la carpa de CiU perquè el candidat, Albert Abelló, segellés i firmés els seus col·leccionables i per adquirir pinets i punts de llibre

Per . Actualitzat el

«La societat civil de Tarragona és imparable i avui, durant la Diada de Sant Jordi, ens ho ha tornat a demostrar», ha manifestat avui el candidat de CiU a les eleccions municipals, Albert Abelló, que ha afegit que dies com els d’avui «també ens evidencien que els tarragonins i tarragonines tenen unes ganes immenses que la ciutat desperti».

El candidat de CiU, acompanyat dels integrants de la llista electoral que encapçala i militants i simpatitzants de la formació nacionalista, ha compartit la Diada de Sant Jordi amb milers de tarragonins i tarragonines que, al llarg de la jornada, han visitat la carpa de CiU ubicada a la Rambla Nova.

Abelló ha firmat i segellat centenars de col·leccionables. Una gran multitud de ciutadans de totes les edats s’han apropat a la carpa amb l’àlbum Tarragonins, personatges de les nostres comarques, on també s’han repartit punts de llibre, molts dels quals signats pel candidat de CiU a petició de la ciutadania; i pinets.

«En una diada festiva tan ciutadana com aquesta hem volgut estar al costat de la gent a la Rambla Nova, un espai emblemàtic que tots i totes compartim», ha subratllat el candidat de CiU, que ha subratllat que estar presents al carrer i al costat de la ciutadania «és la vocació de la nostra candidatura».