Vila-seca, contra el maltractament a les dones

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el president de l’Associació de Comerciants de Vila-seca, Alfred Monreal, han signat un acord de col·laboració amb l’Institut Català de les Dones amb l’objectiu de difondre als establiments comercials el servei d’atenció permanent per a les dones en situacions de violència masclista. Amb l’acord es pretén incrementar el coneixement de la línia 900900120 entre les dones de Vila-seca que el puguin necessitar a través de la distribució estratègica de cartells i adhesius en establiments i serveis de la població. El telèfon 900900120 és un primer recurs confidencial on les dones poden trucar i expressar la situació viscuda i se’ls ofereix una derivació als serveis de la Xarxa d’intervenció integral contra la violència masclista.