Novetat a Torredembarra: Pizpaz, cuina italiana i mediterrània

Per . Actualitzat el

Avançàvem el passat novembre que la família Fernández, que des de fa anys gestiona amb èxit el restaurant El Capitán a la platja de Torredembarra, tenia en projecte obrir un nou establiment molt a prop que portaria el nom de PizPaz.

Doncs ja és una realitat. Aquesta primavera el restaurant ha obert les portes en una ubicació privilegiada, ja que pràcticament es troba acaronant el mar, a dues passes de la platja de la Torre, i a 50 metres d’El Capitán.

A més d’aquesta magnífica situació, que des de la terrassa li confereix unes vistes excepcionals, cal destacar l’acurada decoració que presenta en els seus dos salons: el Clandestí, que ens recorda l’ambient d’un casino de joc, i el Dolce Vita, amb una gran fotografia de Marcello Mastroianni i Anita Ekberg a la famosa pel·lícula italiana que du el mateix nom.

El restaurant, dirigit per la filla dels patrons, Victòria, ofereix cuina italiana, amb pastes i pizzes artesanals, i cuina mediterrània basada en oli d’oliva, tomàquet, vegetals de proximitat i productes de la mar.

L’àmplia carta conté els apartats d’Anar picant, amb calamars a la romana, calamarsets, musclos, calamarsons…; Antipasta, amb carpaccios i burrata; amanides (6 varietats), com la capritxosa amb gelat d’oli d’oliva; Pasta, amb espaguetis, tagliolini Neri Black & White, raviolis al tartufo, tortel·lini; Pizzes, com la de tòfona negra, 4 estacions, marguerita…; i Carns, amb entrecots i filets. Les postres són artesanals: tiramisú, escuma de crema catalana amb maduixes…

També hi ha un menú diari (de 13 a 16 hores), per 15 euros, amb 6 primers, 5 segons i 4 postres a escollir, amb vi o refresc.

El nou restaurant torrenc ja participa en les actuals Jornades Gastronòmiques municipals dedicades a la canana, amb un menú de 24 euros que consisteix en amanida d’espinacs, ruca, nous, mozzarella, xampinyons i vinagreta de gelat d’api; tallarines negres amb cananes, tomàquets cherry, gambetes i allioli; milfulls de maduixes i nata, vi blanc Crinell DO Tarragona i cafè.