La Fundació Estela elabora 500 roses que es repartiran als hospitals de la Xarxa de Santa Tecla

Botiga de Salut també lliurarà la flor confeccionada artesanalment pels usuaris i usuàries del taller ocupacional de l’entitat

Per . Actualitzat el

Els usuaris del taller ocupacional de la Fundació estela, que des de fa dos anys pertant a la Xarxa de Sata Tecla, han elaborat com cada any una rosa per celebrar la Diada de Sant Jordi. En aquesta ocasió es tracta d’una flor de feltre que ha estat dissenyada i confeccionada de manera totalment artesanal per totes i cadascuna de les persones que assisteixen al taller ocupacional. Cadascú, dins de les seves possibilitat, ha participat en el procés d’elaboració de la rosa retallant, enganxant, pintant, embolicant… fins a aconseguir un resultat que de ben segur sorprendrà les persones que la rebin com a obsequi.

Concretament aquestes rosos es repartiran als dos hospitals de la Xarxa de Santa Tecla (Tarragona i el Vendrell) entre les persones hospitalitzades. També es repartirà entre els clients que aquests dies vagin a l’establiment de Botiga de Salut, situat a la plaça Verdaguer de la ciutat de Tarragona.