Calafell acull l’exposició MonPhoto 2014

Per . Actualitzat el

Calafell acull l’exposició MonPhoto 2014, que mostra les imatges guanyadores de la darrera edició d’aquest prestigiós concurs internacional de fotografia de naturalesa. L’exposició es podrà veure fins al 30 d’abril gràcies a l’entitat Enfoca, a qui MonPhoto ha cedit les imatges del concurs. Aquesta activitat és la prèvia a la 4a edició de la jornada fotogràfica Photoenfoca, que aquesta entitat realitzarà el dissabte 25 d’abril. MonPhoto és un concurs anual de Fotografia de Natura, obert a fotògrafs aficionats i professionals de tot el món, organitzat per l’Associació MonPhoto. El concurs premia l’excel·lència en les fotografies, i està dividit en diferents categories: Muntanya, Activitat de Muntanya, Mamífers, Aus, Altres animals, Món vegetal, Paisatge, Món subaquàtic, Macro, Art en la natura, i Denúncia ecològica.