300 persones participen a la sessió solidària del CN Tàrraco

Per . Actualitzat el

El passat dissabte al matí es va celebrar amb èxit la Sessió Solidària de Zumba i Body Combat, organitzada pel CN Tàrraco al Pavelló del Serrallo, d’11 h a 13.30 hores. Amb aquesta nova iniciativa el Club continua les seves activitats socials per tal de seguir recaptant diners pel projecte de mecenatge «Canviem el Sostre».

La sessió, dirigida per diferents instructors professionals del CN Tàrraco, de Cub Sports Centre i d’altres centres de Tarragona i poblacions properes, va reunir 300 persones de Tarragona, Reus, Vila-seca i Salou que han ballat amb energia pel sostre del Tàrraco. Adjunto fotos de l’acte. Entre la sessió de Body Combat i la de Zumba, s’ha fet un sorteig d’una vintena de regals, cedits per establiments col·laboradors amb el CNTàrraco.