La Fira de Música al Carrer de Vila-seca obre la convocatòria per als grups

L’organització potenciarà la participació dels grups locals i del territori amb la creació d’un apartat de concerts anomenats Quilòmetre Zero

Per . Actualitzat el

La setzena edició de la Fira de la Música al Carrer de Vila-seca (FiM Vila-seca) se celebrarà enguany el divendres i dissabte 5 i 6 de juny en diferents carrers, places i espais d’aquesta localitat del Tarragonès sota la direcció tècnica de l’empresa Crearum Produccions & Music.

Per tal de completar el cartell de propostes musicals, l’organització ha obert el període d’inscripció pels grups que tinguin interès en actuar a Vila-seca la primera setmana de juny. El termini per a presentar les sol·licituds es tancarà el proper 28 d’abril. Serà a partir d’aquest moment quan els integrants de la comissió artística de l’organització tancaran la graella d’actuacions, que en aquesta edició se situarà al voltant de 30 grups i solistes. Tots els grups interessats hauran d’enviar la seva proposta a la web provisional www.inscripcio-firacarrer.cat o al mail info@inscripcio-firacarrer.cat adjuntant un enllaç on descarregar les seves cançons i un breu currículum del grup.

La Fira de la Música al Carrer de Vila-seca és un aparador de propostes i grups emergents procedents de tot l’àmbit dels Països Catalans que té com a objectiu presentar-les al públic i als programadors professionals. En aquesta edició, els organitzadors de la Fira han previst una programació sensiblement diferent a les darreres edicions on carrers i places guanyin protagonisme, amb una nova proposta horària amb activitats durant tot el dia amb l’objectiu final d’acostar la música a la diversa tipologia del públic existent.

La 16a Fira de la Música al Carrer de Vila-seca està oberta a tot tipus de propostes. Així, els grups que hi participin es subdividiran en sis apartats:
1.- Música Rock amb les seves diferents variants (Rock’n roll clàssic, hard rock i pop rock)
2.- Música Jazz (Jazz tradicional, blues, latin jazz, swing)
3.- Músiques del món (Country, ètnic, flamenc, reggae)
4.- Pop / Cançó d’autor
5.- Música Clàssica
6.- Altres (música infantil, música temàtica)

Grups Quilòmetre Zero

Pel seu compromís amb Vila-seca i amb la resta de poblacions del territori, els organitzadors també volen que els grups locals i la resta de formacions del Camp de Tarragona tinguin un protagonisme especial i per aquest motiu hi haurà una programació anomenada Quilòmetre Zero per tal que puguin presentar-se davant del públic i també dels programadors. A banda hi haurà una selecció paral·lela on els grups podran presentar davant dels programadors i en petit comitè les seves propostes en una mena de showcases que es programaran durant els dos dies de la fira.