El ple aprova començar l’urbanització de l’Anella Mediterrània

Es preveu que s’enllesteixi abans de la tardor

Per . Actualitzat el

El ple municipal de l’Ajuntament de Tarragona aprova la plurianualitat de la despesa de les obres d’urbanització de l’Anella Mediterrània (AMED) i encarregar a l’empresa SMHAUSA el projecte executiu d’aquests treballs.

Amb un pressupost de 13 milions d’euros, les obres s’han adjudicat en concurs públic a la UTE tarragonina Dragados Transmader.

Segons ha informat el consistori, els moviments de terra començaran el maig i s’allargaran uns quatre mesos. Es tracta de dotar dels serveis d’electricitat i aigua, d’asfaltar i d’il·luminar les vint hectàrees on s’ha d’edificar l’AMED. Recordem que en aquest espai s’hi han de contruir les instal·lacions que han d’acollir els principals actes dels jocs, inclós el pavelló que ha de fer la Generalitat amb capacitat per 5000 espectadors.