El VII Tarragona dTapes comença el dia de Sant Jordi

Durarà 18 dies i participen 52 establiments de la ciutat

Per . Actualitzat el

El Restaurant La Cucafera ha estat l’escenari escollit per fer la presentació del VII Tarragona dTapes, el concurs i ruta de tapes referència a Catalunya, que enguany començarà el 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, i clourà el 10 de maig. En total 18 dies durant els quals es podrà assaborir el bo i millor dels restauradors de Tarragona en format de tapa.

El VII Tarragona dTapes, que organitza la Cambra de Tarragona, repeteix amb Moritz com a patrocinador principal, «la cervesa més antiga de Catalunya unida, un any més, amb el certamen de tapes més antic de Catalunya. Atès que ambdós fem de la qualitat la nostra raó de ser», ha explicat Santi Manzano, director general de la cervesera catalana.

Covides, a través de la seva marca de vins i caves Molí de Foc, s’incorpora també com a patrocinador, després de la reeixida experiència del passat Tarragona dPintxos, tal i com ha recordat Ricart Gil, director general de Covides.

Un total de 52 establiments de tapes, més cinc establiments que serviran la Tapa Nuit (còctels), prendran part al Tarragona dTapes amb horaris comuns per a tots els establiments de les 12 a les 14 hores i de les 19 a les 23:30 hores. Es manté el preu de 2,5 euros per tapa, més beguda en maridatge.

Enguany el Tarragona dTapes tornarà a ser solidari ja que seguirà col·laborant amb el Banc de Sang i Teixits de tal manera que tots aquells que durant els dies de la campanya donin sang a Joan XXIII rebran un val bescanviable per una tapa a qualsevol dels establiments participants al Tarragona dTapes. L’any passat es va encetar aquesta col·laboració i va ser molt reeixida.

Pel que fa als premis a més de la Forquilla d’Or al guanyador absolut i les tres Forquilles de Plata per cadascun dels guanyadors de les tres zones de tapes de la ciutat (Part Alta, Centre i Serrallo) en aquesta edició es lliurarà el Premi Moritz a la millor tapa maridada amb cervesa i el Premi a la millor Tapa Nuit.

Tota l’actualitat del VII Tarragona dTapes es podrà seguir a través de l’APP específica i oficial des de la que, també, es podrà votar i localitzar els establiments, mitjançant  Facebook o proveïts del Tapòdrom.

La constant millora de la qualitat i el servei són els trets distintius que diferencien el Tarragona dTapes de qualsevol altre certamen gastronòmic i el converteix en el concurs i ruta de tapes referència a Catalunya.

La presentació ha comptat amb l’assistència d’Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona; Santi Manzano, director general de Moritz; Ricard Gil, director general de Covides; Xavier Jornet, president de l’AEHT i Pat Anton, regidora Ajuntament de Tarragona.