El Minipop es presenta amb vermuts musicals a Tarragona, Lleida, Reus i Cambrils

La primera presentació serà diumenge 26 d’abril a la terrassa de les Granotes

Per . Actualitzat el

El festival Minipop us convida a una ronda de festes de presentació. Són petits tastets del que passarà al passeig de les Palmeres de Tarragona els propers dies 5, 6 i 7 de juny.

El viatge promocional començarà a Tarragona el 26 d’abril i acabarà a Cambrils el 23 de maig, amb parades a Lleida i Reus. Ja tenim una expedició del festival a punt per pujar al tren d’aquesta aventura i escampar el Minipop per tot arreu!

A totes les presentacions podreu comprar l’abonament del Minipop al preu súper-reduït de 6 euros i entrar en un sorteig. Sí, sí, sembla una broma però és veritat. Només 6 euros per 3 dies, 12 actuacions musicals, una selecció de tallers creatius dinamitzats per joves artistes locals, cinema, teatre, dansa i molt més.

Encetarem el tour sense moure’ns de casa. Com no podia ser d’una altra manera, la primera estació, el 26 d’abril, tindrà lloc a Tarragona! L’escenari la terrassa de Les Granotes. A partir de les 12 hores hi haurà el tradicional vermut, amenitzat per una selecció de rock&roll, música dels 60 i doo wop a càrrec de dj Primy, un taller creatiu i un espai de jocs.

Un viatge en golondrina pels col·leccionistes de postals

A més, el mateix diumenge 26 d’abril repartirem la cinquena i última postal de l’aniversari i farem un regal molt especial als primers 60 súper-fans del festival que ens ensenyin la col·lecció sencera. Serà un tiquet vàlid per un viatge per a dues persones que podreu bescanviar a la guixeta del Tarragona Blau. Si encara no teniu les primeres quatre postals, ja podeu córrer a buscar-les als establiments de la xarxa de micromecenes.

La segona presentació serà el 2 de maig a Lleida. Com l’any passat, coincidint amb la Fira de Titelles de Lleida, organitzarem una festassa amb la col·laboració de Can Ramon per explicar a la gent de la terra ferma que a Tarragona hi tenim el festival més ben parit del món. Ens hi acompanyarà Jordi Lanuza, líder d’Inspira, una de les bandes que ja ha passat pel Minipop. El cantant i guitarrista ens oferirà un acústic de somnis de corall, nits d’hivern i somriures de llautó.

Aquest any per primera vegada també portarem un trosset del Minipop a Reus i Cambrils. A Reus ens hem aliat amb l’Isaac de Centre d’Art Cal Massó. En aquest magnífic local amb terrassa del carrer Pròsper de Bofarull també tindrem el Jordi Lanuza, un taller creatiu i un espai de jocs. Ens veiem allí el 16 de maig a les 12 hores! A Cambrils hi anem de la mà de la Bohèmia, que ens han rebut amb els braços oberts i unes quantes sorpreses. Hi farem cap en el 23 de maig a les 12 hores amb els Superpandas, els nostres djs residents, el taller creatiu i l’espai de jocs. Segur que una mica de Minipop ens ajuda a destil·lar i fermentar decisions en plena jornada de reflexió.

Prepareu-vos perquè venim ben carregats! A la maleta hi hem posat molta cervesa fresca Estrella Damm per dir-vos que us aixequeu de la tovallola i entreneu l’ànima. També hi portem uns quants litres de vermut Miró, l’autèntic, ideal per acompanyar la bona música i els dies assolellats.

A més del nou ocellet hipster, per celebrar el cinquè aniversari tenim algunes noves incorporacions a la família minipopera, que també ens endurem a les presentacions. Per mirar-ho tot i anar a l’última moda ens posarem les ulleres Woodys. Les heu vist? Són una passada. Les combinarem amb la roba de disseny independent de BiU Barcelona! I farà un sol espatarrant! Què més es pot demanar?

El cartell musical

El cançoner i les versions de David Carabén, el líder de Mishima; la veu ingràvida i colpidora de la cantautora de Vic Núria Graham; el pop assolellat de The Seihos, i l’estrena d’Anna Roig com a punxa-discs són algunes de les propostes musicals del cinquè festival Minipop.

La programació musical es completa amb el pop psicodèlic Trau, les cançons senzilles i contundents de Rombo, la sessió tecnicolor del crític Joan Pons, el country pop de Copa Lotus, la set de la balena de Xavi Alías i el blues rock dels tarragonins Ivory. Els djs Superpandas i Lupo tampoc faltaran a la festa.