Tarraco Viva presenta la programació d’enguany

El festival s’avança i es durà a terme del 4 al 17 de maig

Per . Actualitzat el

Tarraco Viva reprèn enguany la programació amb força, en un conjunt d’actes, uns 400, que es presenten de forma continuïsta respecte als anys anteriors però que recuperen nous espais i materials tans interessants com l’Ara Pacis o l’August policromat; de l’any passat. Així doncs, del 4 al 17 de maig es podrà viure un any més un festival d’excel·lència relacionat amb el món romà i enguany centrat en El llegat d’August i en les celebracions d’una banda dels 25 anys de la creació de l’Associació Sant Fructuós i d’una altra banda, dels 15 de la primera col·laboració del grup de recreació històrica Projecte Phoenix al festival.

Pel que fa a les activitats seguiran la mateixa línia que els darrers anys, però amb alguna novetat que s’incorpora al programa com els Diàlegs amb la història, que serà alhora l’acte de cloenda del festival i que convidarà a experts i aficionats en el tema a debatre sobre moments de la història del món romà, així com més tallers de gastronomia, un de la relació essencial amb l’oli, font d’energia a les cases i els diàlegs entre personatges històrics del moment.

I pel que fa als espais, els principals llocs del festival seran el Camp de Mart amb la fira de museus i empreses de recreació; així com els tallers per a més petits i de caràcter familiar; també el recinte firal amb l’Ara Pacis i l’August i els diferents espais Patrimoni Mundial on normalment se celebren actes. També seran espais inclosos en el programa els d’altres municipis que ja formen part del festival com la vil·la romana de Centcelles a Constantí; la vil·la romana de la Llosa a Cambrils i el Priorat.

Així mateix es mantindran les propostes paral·leles al festival com Tarraco a taula, les jornades gastronòmiques romanes amb la col·laboració de 13 restaurants; un concurs d’Instagram sobre l’esdeveniment i la VIII Fira de programadors.

Per a consultar tota la programació podeu entrar al web de Tarraco Viva.