Roda de Berà celebra els Tres Tombs

Per . Actualitzat el

Una nova edició dels Tres Tombs, la tretzena, va desfilar el passat diumenge pels principals carrers del nucli urbà de Roda de Berà, en un matí en què el sol i les bones temperatures van acompanyar els centenars d’assistents. La festa es va iniciar a les nou del matí a les pistes Nou Roda amb un esmorzar popular típic de la pagesia catalana amb pa, vi, cansalada, botifarra, arengada, fruits secs i carn.

Al voltant de les dotze els participants es van concentrar a l’avinguda Fèlix Martorell per tal de donar el tret de sortida als Tres Tombs. En finalitzar les tres voltes, tots els participants van passar per la plaça de l’Ajuntament on els regidors de l’equip de Govern Municipal, Pere Virgili, Cèlia Treserres i Isabel Mondéjar, van lliurar-los una ampolla de vi commemorativa de l’esdeveniment.