Reunió de viles termals al Vendrell

Per . Actualitzat el

El dimecres 8 d’abril, a la Vil·la Casals de Sant Salvador (el Vendrell), va tenir lloc la darrera Junta de Govern del Consorci de Viles Termals de l’actual legislatura municipal, que va ser presidida per l’alcalde de Caldes d’Estrac, Joaquim Arnó, i en la qual es va fer un seguiment i avaluació de la campanya de comunicació i promoció que es va encetar i presentar el passat març al Centre Cultural del Born de Barcelona. A la reunió van assistir membres de les viles consorciades de Caldes de Malavella, Caldes de Montbui, la Garriga, Sant Climent Sescebes, el Vendrell i Caldes d’Estrac, que exerceix la presidència des del 28 de setembre de 2011. Un cop finalitzada la sessió, els representants de les viles van gaudir d’una interessant visita cultural a les instal·lacions de l’Auditori Pau Casals i de la Vil·la Museu Pau Casals.