Restaurant La cuina d’en Jordi, de tradició marinera

Per . Actualitzat el

La família Escobedo, que des de l’any 2011 dirigeix el restaurant Bella Cala, de l’Ametlla de Mar, on ofereix una línia de cuina mediterrània i catalana especialitzada en arrossos i peixos de la llotja de la població, s’ha traslladat a Cambrils.

En aquesta nova etapa, el restaurant La cuina d’en Jordi segueix la mateixa trajectòria culinària del Bella Cala però incorporant l’oferta de bar, protagonitzat per una àmplia carta de tapes i esmorzars de forquilla, en un ampli horari que comença a les 8 del matí i finalitza a les 23.30 hores.
L’equip continua sent el mateix: Pere Escobedo, el patró, té cura de la sala amb el suport de la seva filla i del seu fill, Jordi, el xef format a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils.

El restaurant està situat a l’entrada de Cambrils poble i disposa d’una terrassa al centre de la rambla. El menjador té una capacitat per fins a 42 persones, amb ambient familiar. A l’entrada, un gran espai per al bar que disposa d’una llarga barra. Al migdia s’oferix servei de menú, carta i tapes. I a les nits, tapes i carta. El celler té unes 50 referències de vins i caves.

Entre les especialitats de la casa trobem pop a la gallega, 13,90€; amanida de formatge de cabra i fruits secs, 10,95€; carpaccio de tonyina roja de l’Ametlla, 19,30€, musclos, 8,50€; graellada de peix, 35€; suquet de peix, 26€; arròs amb llamàntol, 19,50€; filet de vedella amb foie, 21,70; rap amb bolets al vi blanc, 18,50; i, a l’hora de les postres, crema catalana 4,90; crep Suzette, 7,50; pastís de xocolata, 5,50€. El restaurant també ofereix un menú per 12€ (caps de setmana i festius, 20€). El vi de la casa és el Vall de Vinyes Terra Alta, 6,40€.