La Canonja celebra els 5 anys de la seva municipalitat

Per . Actualitzat el

El 15 d’abril del 2010, la Canonja va aconseguir la municipalitat perduda i des d’aleshores commemora en aquesta data la fita aconseguida. Com cada any, doncs des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de la Canonja s’han preparat uns actes per aquesta celebració de la Municipalitat que ja va començar el passat diumenge amb la paella popular que va convocar més de 600 persones. El dia 15 d’abril, festa de la municipalitat, se celebrarà l’acte més protocol·lari a partir de les 12.30 hores quan sortirà el seguici de la corporació en ple des del Castell de Masricart cap a la Rambla 15 d’abril amb l’acompanyament dels gegants Bià i Esperança i els Diables de la Canonja. Allí es pronunciaran els parlaments de les autoritats i s’encendrà la tronada. En acabar brindis popular i ballada de sardanes.

Durant el matí hi haurà jocs per la canalla a la Rambla 15 d’abril i es podrà visitar per primer cop el Refugi de la Plaça de la O. A les 7 de la tarda, a la sala noble del Castell de Masricart, es durà a terme la presentació de les desenes Jornades de Màgia Impossible 2015, amb la posterior celebració amb cava, pastís i màgia de prop.