Arga Sentís: «La nostra llista és un reflex de la ciutat a la qual ens adrecem»

La cap de llista d’ICV-EUiA ha presentat la candidatura ecosocialista coincidint amb l’aniversari de la proclamació de la República

Per . Actualitzat el

Sentís, acompanyada pels candidats i candidates d’Iniciativa i d’Esquerra Unida, ha indicat que aquesta candidatura representa “una llista de gent normal, en cremallera, que garanteix l’equitat de gènere i que aplega persones grans i joves, homes i dones, combinant els diferents perfils socials que pot tenir Tarragona com un reflex de la ciutat a la qual ens adrecem”. A la candidatura hi ha una destacada presència d’estudiants i també de sindicalistes.

La cap de llista ha remarcat que aquest acte s’ha fet en 14 d’abril, aniversari de la proclamació de la República, “per commemorar els valors de laïcisme, llibertat i justícia social que aquell període ens ha deixat en herència. Seguim reivindicant aquests valors, perquè son els nostres”.

La cap de llista ecosocialista ha dit també que “tant dins com fora de l’Ajuntament sempre hem mirat de fer una oposició constructiva i coherent. Ara, les dones i els homes d’ICV-EUiA ens presentem per guanyar i poder ser decisius dins d’un govern que millori les condicions de vida de les persones; en això centrarem la nostra campanya”