Zumba i body combat solidari per canviar el sostre del Club de Natació Tàrraco

Les activitats es duran a terme el pròxim diumenge 19 d’abril

Per . Actualitzat el

El pròxim diumenge 19 d’abril, el Club Natació Tàrraco celebrarà una sessió de Zumba i Body Combat Solidària al Pavelló del Serrallo d’11h a 13.30h. D’aquesta manera, el Club continua amb les seves activitats socials per tal de continuar recaptant aportacions pel projecte de mecenatge Canviem el Sostre.

La sessió, dirigida per instructors professionals del CN Tàrraco i de Cub Sports Centre, té un preu de 10 euros, els quals inclouen un pack de benvinguda (samarreta, una peça de fruita, beguda i vals de descompte de col∙laboradors) i la participació en un sorteig de regals.

Les inscripcions i recollida del pack de benvinguda serà de 10h a 11h. En primer lloc es farà una breu presentació del projecte Canviem el sostre i, a continuació, hi haurà una hora de Bodycombat (d’11h a 12h), el sorteig de regals i, tot seguit, la sessió de Zumba fins a les 13.30h.

Les entrades es poden comprar al mateix Club de Natació Tàrraco, a la cafeteria Rialto (Cristòfor Colom, 5) i a Comercial Esteles (Rovira i Virgili, 40). També es podrà comprar l’entrada el mateix dia de la sessió, al preu de 12 euros.

Des de fa dos anys el Zumba, una disciplina del fitness, ha arribat amb força al nostre país i el seu èxit radica en què es pot practicar a qualsevol edat i en qualsevol moment: Zumba Kids, Zumba gold, Zumba Basic, Zumba step, Zumba Toning, Aqua Zumba… entre d’altres. Aquest manté el cos saludable, l’enforteix i li aporta flexibilitat mitjançant moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.

Per altra banda, el Body Combat és un programa d’entrenament cardiovascular inspirat en les Arts Marcials, amb el qual s’allibera una grans dosis d’adrenalina. Els seus moviments deriven d’una gran varietat de disciplines com el Karate, la Boxa, el Taekwondo o el TaiChi.