Gent Gran Activa recull 4.000 quilos d’aliments

Es destinaran a l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de Creu Roja

Per . Actualitzat el

Les llars de jubilats i pensionistes municipals van omplir el Palau de Congressos el dissabte 11 d’abril amb un Festival Solidari en benefici de la Creu Roja que va recollir 4.000 kgs d’aliments. Més de 1.000 persones van assistir a l’espectacle on van actuar-hi 396 persones dels grups de gent gran de les llars de jubilats, i van comptar amb el suport de 35 voluntaris, 15 de Gent Gran Activa i 20 de Tarragona 2017.

Els 4.000 kg d’aliments es van recollir el mateix dia del Festival i aniran en benefici del projecte de Creu Roja, Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil. Una iniciativa, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància. Segons dades del 8è Observatori de Vulnerabilitat, 9 de cada 10 famílies ateses per Creu Roja pateixen algun tipus d’inseguretat alimentària, i un 60 % de les famílies no tenen una dieta òptima.