Albert Abelló: «Ens presentem amb una llista dissenyada per despertar la ciutat»

Amb molts independents el candidat de CiU sosté que la seva llista representa la diversitat de Tarragona

Per . Actualitzat el

Més de 450 persones han omplert la sala d’actes de l’Antiga Audiència en la presentació de la candidatura encapçalada per Albert Abelló. Veïns i veïnes de tots els indrets de la ciutat han donat suport a l’alcaldable de CiU i moltes d’elles, a causa del gran èxit de públic, han seguit l’acte a peu dret.

La candidatura, que representa els sectors social, cultural i econòmic de la ciutat, ha acompanyat Abelló en el seu parlament. «Aquesta llista representa Tarragona, des de Ponet a Llevant i des del Serrallo a Sant Salvador», ha manifestat l’alcaldable de CiU, que ha recordat que, tal com va anunciar, cap dels membres de la candidatura s’han dedicat mai professionalment a la política. «Estem aquí per guanyar les eleccions del 24 de maig, aquestes 27 persones estan disposades a despertar Tarragona», ha manifestat Abelló, que ha presentat, un per un, tots els membres de la llista.

«Som molts els tarragonins que estem desil·lusionats amb la governança d’aquesta ciutat», ha lamentat el candidat de CiU, que ha manifestat que, malauradament, «no tenim la ciutat que ens mereixem, tenim un 20% d’atur i sembla que en els darrers anys haguem estat tirant la canya al mar esperant a què alguna cosa bona piqui i, quan no ha picat, s’han buscat culpables a Barcelona o a Madrid». «No ens podem quedar de braços plegats, hem de generar oportunitats, hem de despertar Tarragona», ha afirmat Abelló.

«Estem aquí per guanyar les eleccions el pròxim 24 de maig i ho farem perquè no sabíem que era impossible», ha conclòs l’alcaldable de CiU, que ha avançat que el pròxim 27 d’abril presentarà el programa en una conferència.

Un nou model de fer política per guanyar la ciutat

Per la seva banda, el secretari general adjunt de CiU, Lluís Corominas, que ha estat present en l’ acte de presentació de la candidatura d’ Albert Abelló, ha destacat que CiU a Tarragona enceta una nova etapa, amb «una llista sòlida, innovadora i amb projecte de ciutat ; una llista oberta a tothom, oberta a la ciutat».

Corominas ha volgut diferenciar molt bé els dos models de política que s’ hi juguen a la ciutat a les properes eleccions del 24 de maig «hi ha dues opcions a triar, el model continuista del PSC, de Ballesteros; i el nostre, el de CiU». Tanmateix ha volgut remarcar que el projecte d’Abelló està pensat per guanyar «nosaltres no serem la crossa de ningú per ajudar-lo a governar. El projecte de CiU està pensat directament per guanyar i governar, i en aquesta línia treballem».

«Una nova etapa s’ ha obert a Tarragona, amb una nova dinàmica i una manera de fer diferent i engrescadora. Tota la federació està al costat del nostre candidat». I ha afegit, «nosaltres marcarem la nostra estratègia, igual que fa quatre anys. Ningú ens dirà el que hem de fer».

La llista d’Albert Abelló queda de la següent manera:

1. Albert Abelló (Independent)

2. Josep Maria Prats (UDC)

3. Cristina Guzmán (Independent)

4. Joan Adserà (CDC)

5. Irene Mallol (Independent)

6. Agustí Domènech (Independent)

7. Carles Pedreño (Independent)

8. Toni Vera (CDC)

9. Belén Riola (UDC)

10. Mònica Martín (Independent)

11. Sergi Carrillo (CDC)

12. Rosa Llurba (CDC)

13. Judith Vives (JNC)

14. Pilar Domènech (UDC)

15. Dídac Nadal (CDC)

16. Gregori Lari (CDC)

17. Carme Rodríguez (Independent)

18. Rosalia Juancomartí (CDC)

19. Joan Noguera (UDC)

20. Elisabet Flores (CDC)

21. Mercè València (UDC)

22. Eloy Rivero (Independent)

23. Maria Amor Gasol (CDC)

24. Elisabeth Gasol (Independent)

25. Pere Antoni Clua (UDC)

26. Dorotea Llaberia (CDC)

27. Joan Maria Basora (CDC)