La Costa Daurada present a la fira B-Travel

El Saló Internacional del Turisme de Catalunya tindrà lloc del 17 al 19 d’abril a Barcelona

Per . Actualitzat el

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre seran presents a la pròxima edició de B-Travel, el renovat Saló Internacional del Turisme a Catalunya de Fira de Barcelona, que després de 23 anys inicia una nova etapa més orientada a les experiències viatgeres. Aquestes dues marques turístiques presentaran la seva oferta a B-Travel de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i a través del conveni corner, que regula la participació conjunta i coordinada de diverses entitats del territori en fires nacionals, estatals i internacionals.

Així s’ha posat de manifest durant la presentació, aquest divendres migdia, al Palau de la Diputació de Tarragona, en la qual han participat el diputat de la Diputació de Tarragona Benet Jané; la directora de B-Travel, Marta Serra, i el director del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Octavi Bono. Tal com ha manifestat Octavi Bono, la participació de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre a la fira es desenvolupa en el marc de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. El Patronat disposarà d’un espai de 133 m2 per a les dues marques, un espai que a més d’incloure taulells d’atenció al visitant, comptarà amb una àrea per l’animació amb activitats per a les famílies, on empreses de la demarcació dinamitzaran la presència de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre durant el certamen.

El diputat Benet Jané ha destacat la importància de la fira per a la promoció de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre: “És una gran finestra per mostrar la nostra gran oferta turística, en àmbits tan diversos com el paisatge, la gastronomia, la cultura i molts altres camps que conformen experiències úniques”. De la seva part, el director del Patronat de Turisme de la Diputació ha assenyalat que les múltiples propostes de les Terres de l’Ebre i la Costa Daurada presents a la fira satisfaran els visitants que “volen interactuar, descobrir i aprendre, i els que busquen sorpreses i experiències agradables”. En el mateix sentit, la directora de B-Travel ha indicat que “s’ha evolucionat cap a un model de saló enfocat a les experiències per adaptar-se a les últimes tendències del sector i a les demandes d’un viatger que té com a principal motivació sentir emocions úniques”.

Vacances a mida

Del 17 al 19 d’abril B-Travel presentarà al recinte de Montjuïc les propostes especialitzades en turisme familiar, eno-gastronòmic, cultural, nàutic, rural, d’aventura, de compres, creuers, wellness o dirigit al col·lectiu gai, entre altres opcions turístiques, que oferiran les destinacions de proximitat i més de 50 països i regions de tot el món.

El nou B-Travel vol anar més enllà del viatge. L’objectiu és promocionar la seva oferta des de les experiències vinculades amb cinc grans tendències del sector, que el saló ha denominat com a B-Happy, que són els viatges en família i amb amics, les escapades romàntiques i de wellness; B-Culture, propostes relacionades amb l’art, la història i la cultura, com el turisme cinematogràfic, teatral, musical o fotogràfic; B-Special, oferta de turisme de nou luxe, de compres, solidari o de redescobriment de la cultura local; B-Adventure, per als amants de l’esport, la natura i l’aventura com el turisme rural, nàutic, de muntanya o cicloturisme, i B-Delicious, que engloba les rutes eno-gastronòmiques.

En aquesta convocatòria, B-Travel reuneix l’oferta d’experiències de prop de 200 expositors, que representen un miler empreses entre destinacions nacionals i internacionals, agències de viatges, hotels, companyies de transport, navilieres i productes i serveis turístics. En concret, aquest any estaran representades la majoria de comunitats autònomes, i més de 50 països i regions de tot el món, destacant la presència europea (Itàlia, Portugal, França, Croàcia o Alemanya) i asiàtica (la Xina, l’Índia o Singapur). També hi participaran alguns països del nord d’Àfrica, com el Marroc o Tunísia.