El PP de Tarragona també fa campanya amb l’islamisme radical

Alejandro Fernández insisteix en evitar que proliferin les mesquites a la ciutat

Per . Actualitzat el

El candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tarragona, Alejandro Fernández, ha assegurat que prorrogarà «indefinidament la moratòria perquè no s’instal·lin més mesquites a Tarragona» si és escollit alcalde.

Alejandro ha aprofitat també per exigir que «hi hagi una major vigilància a l’actual mesquita de la ciutat per impedir d’aquesta manera que es puguin donar situacions com les que s’han viscut a Torredembarra i Reus», i també ha proposat «tenir molt en compte les opinions dels veïns dels diferents barris de la ciutat on algunes mesquites irregulars estan exercint com a tal als baixos d’alguns edificis».

Igualment, l’alcaldable Popular ha proposat «impedir l’adquisició de locals públics a aquelles associacions, entitats i fundacions que estiguin promovent l’islamisme radical, per evitar d’aquesta forma que aquest locals es puguin convertir en centres de radicalització».