El Parlament força al Govern a tornar la tercera planta a l’EOI

L’Ajuntament manté l’oferta de traslladar els serveis d’Economia i Finances a la Tabacalera

Per . Actualitzat el

El Parlament de Catalunya ha aprovat sol·licitar a la Generalitat que l’Escola Oficial d’Idiomes pugui ocupar tot l’edifici de l’antiga fàbrica Chartreuse. La comissió d’Ensenyament de la cambra catalana ha aprovat una proposta de resolució on es demanava que el servei d’idiomes pugui ocupar tot l’immoble.

El document insta a la Generalitat a negociar amb l’Ajuntament de Tarragona un emplaçament alternatiu per als serveis del Departament d’Economia. Recordem que el consistori tarragoní ja va oferir la Tabacalera i que la delegació del Govern la va rebutjar. L’oferta segueix en peu però caldrà veure fins a quin punt el Govern està obligat a acatar la proposta de resolució aprovada aquest dijous.

La representant del Consell Escolar de l’EOI, Mari Pau Torrents, ha mostrat la seva satisfacció en declaracions a Tarragona Ràdio. Considera que la decisió de la cambra catalana és molt important per la ciutat.

Torrents recorda que amb l’emplaçament dels serveis d’Economia i Finances de la Generalitat s’ha mutilat l’espai i els alumnes i la ciutat s’han quedat sense una biblioteca digna.

La proposta de resolució l’ha presentat el PP, el grup parlamentari que juntament amb el d’ICV-EUiA, han estat els més bel·ligerants en aquest tema.