L’Orquestra Simfònica de Ràdio Viena s’estrena a la ciutat

Per . Actualitzat el

El dissabte 18 d’abril a les 21 hores l’Orquestra Simfònica de Ràdio Viena visitarà per primera vegada Tarragona per interpretar Una nit vienesa en el que serà el primer concert a la ciutat organitzat per Ibercamera. Aquesta promotora, amb més de trenta anys d’història, és reconeguda per la qualitat artística de les seves temporades estables de música clàssica a Barcelona i Girona.

El concert que presentarà a Tarragona s’emmarca dins una gira que l’Orquestra Simfònica de Ràdio Viena realitzarà per diverses ciutats espanyoles. Aquesta gran formació és convidada habitual al Festival de Salzburg i, sota la direcció del seu titular Cornelius Meister, està vivint un dels moments més extraordinaris de la seva trajectòria. Orquestra resident de l’òpera del Theatre an der Wien, és probablement la formació més dinàmica de la seva ciutat per l’amplitud del seu repertori.

Acompanyats per la jove pianista russa Varvara, guanyadora del prestigiós concurs Géza Anda l’any 2012 i amb recents actuacions a capitals musicals com Viena, Sant Petersburg o Zuric, oferiran dues obres cabdals del Romanticisme, la Simfonia núm. 2 de Brahms i el Concert per a piano de Schumann, per a molts el millor del repertori.

Les entrades ja estan a la venda a través de www.ibercamera.com a un preu de 28 €. S’ofereixen descomptes especials per a estudiants de música i per a estudiants de la Universitat Rovira i Virgili. Més informació: 933 179 050 o ibercamera@ibercamera.com