Tarragona promou l’esport i la salut amb “Abril, el mes de la salut”

Durant tres setmanes s’han programat 20 activitats per promocionar un estil de vida saludable a la ciutat

Per . Actualitzat el

Dins de la iniciativa Tarragona Saludable, l’Ajuntament ha organitzat un seguit de xerrades, conferències, tallers i caminades populars durant tot el mes d’abril per divulgar i potenciar els hàbits saludables i animar als ciutadans a fer més activitat física. Coincidint amb el 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física i el dia 7, el Dia Mundial de la Salut, Tarragona Saludable ha volgut celebrar la segona edició del mes saludable. Dijous dia 9 d’abril, la farmacèutica Inmaculada Felipe encetarà les activitats amb una xerrada sobre l’etiquetatge dels aliments. A més, el diumenge 19, els més petits podran gaudir d’una gimcana sobre jocs tradicionals d’alguns dels 24 països que participaran en els Jocs del Mediterrania la Trobada dels Tarraconins Saludables al Parc del Francolí. Aquesta entitat agrupa associacions i grups que treballen per millorar la salut dels tarragonins amb diferents activitats i actes durant tot l’any.