«’Relámpagos de hojalata’ vol provocar sensacions»

El nou llibre de Ferran Gerhard critica la societat actual combinant la realitat i la ficció

Per . Actualitzat el

Gerhard ha presentat la seva nova obra que recull 354 relats curts amb diferents personatges que mostren la realitat de la societat que els envolta. Aquest nou llibre és la continuació del Ladridos de plata i és el primer llibre que l’editorial Lliura Editio ha publicat. El títol, Relámpagos de hojalata, fa referència al nom d’un insecticida francès que anava enllaunat i a la pólvora amb restes de metall que feien servir a l’antic teatre per representar les tempestes. Dues metàfores que representen l’impacte i la finalitat punyent que l’autor ha volgut transmentre amb aquest nou llibre. Els relats presenten nous personatges i d’altres que van sortir en la primera part del llibre i convinen fets reals i ficticis que qüestionen l’actualitat.

Ferran Gerhard ha exercit de periodista durant 30 anys, quan es va retirar va decidir dedicar el seu temps a la literatura. Actualment està preparant tres llibres més que publicarà en els pròxims anys.