Eugenio Molero exposa a l’Espai Turisme de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’Espai Turisme, situat al carrer Major de Tarragona, acull l’exposició d’olis i dibuixos a tinta d’Eugenio Molero, que són una mostra dels atractius patrimonials i monumentals de la Tarragona de l’incici del segle XXI i que esdevenen en una crònica de la ciutat per la seva visió fidel i real.

Eugenio Molero és un pintor autodidacta nascut a Toledo l’any 1942 i establert a Tarragona des de l’any 1981. Durant 12 anys va treballar en una fàbrica d’armadures on realitzava reproduccions medievals fins que va deciir prioritzar la seva vocació artística com a pintor. Des d’aleshores ha realitzat més de 60 exposicions arreu de l’estat espanyol.
La seva obra es pot considerar realista i dotada d’una gran meticulositat en el detall. La seva sensibilitat a l’hora de copsar la realitat que l’envolta constitueix un món màgic i poètic de singular bellesa.

L’exposició, que es podrà veure fins al dia 31 d’abril,  es pot visitar de dilluns a divendres de les 10 a les 14 hores i de les 15 a les 17 hores. Els dissabtes de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores i els diumenges i festius, de les 10 a les 14 hores.