Comença la campanya Cuida i compra al teu barri

Recull les actuacions realitzades durant els darrers quatre anys

Per . Actualitzat el

L’àrea de Comerç i Turisme, amb el suport de l’Àrea de Neteja de l’Ajuntament de Tarragona, s’impulsa la campanya «Cuida i compra al teu barri» amb l’objectiu de remarcar la importància del teixit comercial i el valor afegit de civisme i respecte que porta implícit.

«El comerç de proximitat no solament ofereix atenció personalitzada, a més és l’arrel del barri i posa en valor el civisme», assegura Patrícia Anton, consellera de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Tarragona. La neteja pública és un altre element que es vol reforçar i per això en els pròxims mesos es faran visites informatives als comerços dins d’una campanya de dins una campanya de foment de la recollida selectiva del paper i cartó i dels envasos i vidre.

«Es tracta d’una campanya de neteja que va començar als barris ara fa un any i que ja ha arribat al centre. És molt important perquè d’aquesta manera es reciclaran en uns 600 comerços diferents» afirma el conseller de Neteja de Tarragona, Joan Sanahujes. Aquells que reciclin millor seran distingits amb un premi al mes d’octubre.

Per aquest motiu la regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton, ha mantingut diverses reunions amb les diferents associacions de comerciants de Tarragona i ha valorat els diferents projectes que cada una d’elles durà a terme a través d’una campanya conjunta per a tot el comerç, independentment del suport individual que la conselleria de Comerç ofereix.
Cada associació tindrà el seu propi model d’imant de nevera, un petit robot de manera que qui vulgui fer la col·lecció haurà de recórrer.