Clown per a tots els públics amb ‘El mêtre’

L’espectacle es representarà aquest diumenge al TAG

Per . Actualitzat el

Aquest pròxim diumenge 12 d’abril, a les 12 hores, el Teatre Municipal Àngel Guimerà (TÀG) acull un espectacle de clown per a tots els públics que porta per nom El mêtre, protagonitzat per Jaume Jové, «JAM». Aquest espectacle ens presenta una taula, dues cadires, un para-sol, un penja-robes, un mirall i un maître molt especial; és un espectacle que trasllada els espectadors al món de la imaginació, de la complicitat, de les rialles, de l’amor, de les emocions, del joc i de la tendresa.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 5 euros, 4 euros amb els descomptes habituals i entrada gratuïta per als menors de 3 anys, que es poden comprar a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, o a les taquilles del teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle.