Càritas Salou obre un nou rober al municipi

Per . Actualitzat el

Càritas Salou ha inaugurat un nou rober, Filigrana, just davant de l’església Santa Maria del Mar del municipi, al carrer Església. El nou servei de distribució de roba (SDR) permet que les persones més necessitades puguin bescanviar una sèrie de punts que s’obtenen després d’una valoració tècnica per part dels serveis d’Acció Social del municipi i que serveixen per poder obtenir la roba. També es tracta d’una botiga oberta a tothom que desitgi comprar alguna peça a molt bon preu i poder col·laborar així amb l’entitat. Els diners recollits amb el rober es destinen a la compra d’aliments i finançar les diverses activitats i tallers que des de Cáritas Salou es duen a terme al llarg de l’any. Aquest nou servei es suma al ja existent Servei de Distribució d’Aliments (SDA), situat al c/ Ciutat de Reus, 34 des d’on s’atén una setantena de famílies a la setmana.