La N-340 registra fins a 18 quilòmetres de retencions a l’operació tornada

La Setmana Santa posa de manifest les mancances viàries del territori

Per . Actualitzat el

Mentre els polítics i les entitats econòmiques del territori s’afanyen a demanar que es continuï el desdoblament de la N-340, la via torna a protagonitzar una jornada accidentada amb cues de fins a 18 quilòmetres en el marc de l’operació tornada de Setmana Santa.

El dia de la mona va tornar a posar de manifest com de necessària és l’ampliació de l’A-7 en el tram que va de Tarragona a Roda de Berà. El dilluns al migdia ja es registraven deu quilòmetres de cua entre Torredembarra i Roda de Berà. A la una del migdia aquestes retencions ja arribaven a Tarragona. A l’altura de la Móra, quan acaba l’A-7 començava el col·lapse en sentit Barcelona.

Fins i tot l’AP-7 registrava cinc quilòmetres de cues entre Roda de Berà i el Vendrell.

L’altra gran demanda del territori és l’A-27, una via que descongestionaria la C-14 que registra cues en dies assenyalats i, fins i tot, en diumenges de tot l’estiu.

El dilluns de la mona no va ser una excepció i centenars de vehicles provinents de la costa van quedar embussats a Alcover quan el desdoblament de la C-14 s’acaba.

Per sort, tot i les retencions, la jornada va registrar uns índexs de sinistralitat sense cap mort ni cap ferit durant l’operació tornada de dilluns. L’únic accident mortal d’aquestes dates es va produir el 29 de març a la Conca de Barberà.