Arriba el Saló Posgrados & Idiomas al Palau

Se celebrarà el pròxim dijous 9 d’abril

Per . Actualitzat el

El Saló  “Posgrados & Idiomas”,  que se celebrarà al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el pròxim dijous 9 d’abril, d’11 a 14 i de 16,30 a 19,30 hores, és un aparador d’universitats i escoles de negocis, que mostraran la seva oferta pel curs 2015-16 per assessorar els interessats amb relació als màsters, idiomes a l’estranger, beques, feines a Europa i pràctiques internacionals o sortides laborals dels diferents estudis.

Hi seran presents la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Pompeu Fabra o la Universidad Complutense de Madrid, entre d’altres. També hi trobarem diferents escoles de negocis de prestigi internacional com EADA Business School, ESIC Business School, OBS Online Business School o ESDEN Business School. Tots aquests centres presentaran els seus programes més innovadors, màsters pioners per la seva temàtica i per la possibilitat de dissenyar-los segons les necessitats dels alumnes, uns programes que garanteixen un contracte laboral automàtic.
El saló Posgrados & Idiomas és una gran oportunitat per informar-se de primera mà  sobre l’ocupabilitat, beques i ajuts, projecció professional, inserció laboral o acords internacionals amb centres formatius de primer nivell, aspectes fonamentals per crear perfils professionals internacionals i competitius.

A més, l’estand de GOAZ posarà a disposició dels assistents una borsa de beques per facilitar l’accés a l’estudi d’un màster. Més de 100 beques d’entre 3.000€ i 6.000€ per cursar estudis.

Al saló també hi seran presents diferents centres d’idiomes a l’estranger, amb una àmplia gamma de destins i cursos a la mida de les necessitats dels estudiants. Els assistents també trobaran tota la informació sobre els cursos especialitzats per a exàmens oficials, MBA, preparació universitària a l’estranger i intensius d’estiu.