Una noia de la Saloufest ingressada en caure d’un balcó

Els Mossos descarten que estigués practicant ‘balconing’

Per . Actualitzat el

Després d’una setmana amb notícies sobre el comportament dels joves participants a la Saloufest, RAC-1 ha avançat que una noia de 21 anys ha caigut aquesta matinada del balcó d’un quart pis d’un hotel de Salou i ha hagut de ser traslladada molt greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Encara es desconeixen les causes de l’incident, però els Mossos d’Esquadra han explicat a delCamp.cat que els investigadors estan treballant en la hipòtesi d’una temptativa de suïcidi i descarten que hagués participat en jocs de perill com el conegut ‘balconing’, que consisteix a saltar de balcó en balcó. De moment, però, encara no s’ha tancat la investigació. Les primeres informacions mèdiques confirmen l’estat molt greu de la noia.

La policia catalana hauria trobat el mòbil de la noia a l’habitació de l’hotel, segons informa Tarragona21, amb una trucada a la seva mare i no es descarta la hipòtesi d’una discussió familiar.

Una rapissa, ha evitat la caiguda directe i amortit la mateixa caiguda.

Ara fa dos anys, el 2013, un noi participant de la SalouFest va caure del balcó d’un aparthotel quan s’havia deixat les claus i intentava entrar a l’habitació.