50 nens i nenes participen al campus de tecnificació

Els infants van rebre entrenaments específics de hoquei

Per . Actualitzat el

Entre el 30 de març i el 2 d’abril, 50 nens i nenes van participar en el primer campus de tecnificació del portal www.hockeypatines.com, que va tenir lloc al pavelló del Club d’Esports Vendrell. A part del Vendrell i d’altres poblacions de la comarca, també hi van participar nens i nenes procedents de Figueres, Palafrugell, Manresa, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Cubelles i Sant Pere de Ribes.

Durant els quatre dies es van fer entrenaments de tècnica individual, entrenaments específics de porters, introducció als conceptes tàctics bàsics i competició entre els participants. Les activitats van estar dirigides per Octavi Font i desenvolupades pels monitors Aleix Cid, Joan Lluís Mudarra i Iker Casado. Per als porters es va comptar amb la participació de Pelayo Sanz. I per a temes logístics es va tenir el suport d’Anna Pizarro.

L’organització fa una valoració molt positiva del desenvolupament del campus per l’èxit de participació, pel bon ambient i per les moltes ganes d’aprendre dels nens i nens que hi han participat.