Cultura als centres cívics

El programa Primavera cultural inclou tot un seguit d’activitats com sortides, exposicions i concursos

Per . Actualitzat el

La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ha programat, per segon any consecutiu, un seguit d’activitats per celebrar l’arribada de la Primavera. Les activitats del programa Primavera Cultural es faran entre el 7 d’abril i el 16 de maig. Durant aquests dies, els centres cívics de Tarragona acolliran diferents activitats culturals, entre les quals destaquen els tallers per a infants i adults, les sortides culturals, dos concursos i diferents exposicions i espectacles.

Enguany, la Xarxa de Centres Cívics ha apostat per encabir durant aquests dies activitats culturals de caràcter ben diferent per arribar a tota la ciutadania, començant pels més petits de casa, amb activitats familiars com els contacontes a les ludoteques (en col·laboració amb el Club dels Tarraconins), els tallers de la diada de Sant Jordi i un espectacle de màgia.
A més, aprofitant el bon temps es faran sortides culturals a diferents indrets del Camp de Tarragona: visita guiada al Pont del Diable, amb vista a la pròxima edició del Festival Tarraco Viva; una sortida per conèixer el Modernisme arquitectònic de Jujol a la Casa Bofarull dels Pallaresos i al Celler de Nulles, que anirà acompanyada d’una xerrada a càrrec de la professora de la URV Anna Isabel Serra.

Com a acte destacat es farà un Instawalk a la pedrera del Mèdol, amb l’acompanyament de la comunitat d’instagramers de Tarragona, que visitaran aquest espai amb una visita guiada i aprofitaran per realitzar fotos per al II Concurs d’Instagram que enguany es fa amb la col·laboració de l’oficina d’Europe Direct Tarragona i com a temàtica «Tarragona Ciutat Europea». Per participar en el concurs, que sortejarà un Ipad mini, cal etiquetar les fotos amb els hagstag #EuropeDirectTgn, #igersTGN i #CentresCivicsTGN.

També s’ha convocat per quarta vegada el Concurs de Pintura Ràpida, que es durà a terme el dissabte 25 d’abril i s’espera rebre pintors d’arreu del territori que pintin “La Rambla i les seves places: de la Torre dels Vents al Balcó del Mediterrani”.

Música i exposicions

Pel que fa a la música, el 24 d’abril a les 19 hores el Café Metropol acollirà un concert especial a càrrec dels alumnes del primer monogràfic de Gospel que s’ha realitzat en aquests últims mesos al Centre Cívic de Torreforta. En la categoria d’espectacles, els propers dissabtes 9 i 16 de maig als Centres Cívics de Sant Pere i Sant Pau i Torreforta respectivament, es realitzarà el concert de coral  Un creuer pel Mediterrani, on diferents corals de la ciutat acompanyades d’una soprano, un tenor i un pianista delectaran al públic amb diferents cançons.

Les exposicions fotogràfiques, de tapissos i de pintura a l’oli guarniran els espais dels centres cívics durant aquesta Primavera.

Podeu trobar més informació i realitzar les inscripcions a les activitats que ho requereixen a partir del proper dilluns, 30 de març a les 9 del matí al web
http://centrescivics.tarragona.cat