Ballesteros obligarà a l’Otto Zutz a tancar a les tres

La mesura sorgeix després de la reunió entre el batlle i els veïns del local d’oci nocturn

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros i la regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Antón, s’han reunit aquest matí amb els representants dels veïns dels carrers de l’entorn de l’avinguda President Macià per trobar una solució a les queixes reiterades per les molèsties derivades de l’oci nocturn de la zona. L’Ajuntament s’ha compromès fermament a posar solució a les molèsties, i per això l’Alcalde signarà un decret que obliga els propietaris del local d’oci Otto Zutz a tancar a les tres de la matinada acollint-se a l’Ordre 358/2011 del Departament d’Interior de regulació dels horaris d’activitats recreatives i locals d’oci i que permet que l’administració local pugui reduir l’horari d’obertura dels locals per problemes d’ordre públic.

El Decret entrarà en vigor la pròxima setmana un cop l’alcalde el signi. El tancament, segons ha explicat la regidora Patrícia Anton, està justificat amb informes de la Guàrdia Urbana, que ha hagut d’actuar de forma reiterada des que va iniciar l’activitat de la discoteca.

Durant la reunió, i com ha explicat la regidora, també s’han acordat altres mesures per conciliar l’oci de la zona amb el descans dels veïns. «Intensificarem la neteja a la zona -ha explicat Antón- fent un servei especial de neteja de 2 a 4 del matí, també hi haurà patrulles mixtes de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra i la Brigada d’Intervenció Ràpida farà més actuacions a la zona amb l’objectiu d’evitar els problemes greus d’ordre públic i garantir la convivència dels veïns i per l’interès general».