Un bus municipal uneix el Catllar i Pallaresos amb Tarragona

La línia 55 s’amplia per enllaçar els tres municipis amb 19 expedicions per sentit diàries

Per . Actualitzat el

La línia 55 cobria fins ara el recorregut entre el centre de Tarragona (plaça Imperial Tarraco) i la urbanització Rodolat del Moro, passant pel barri de Sant Pere Sant Pau. L’Empresa Municipal de Transports de l’Ajuntament de Tarragona, escoltant les reivindicacions veïnals i amb la intenció de cobrir zones del municipi on no arriben els serveis de transport públic urbà,  ha ampliat la línia per arribar a les urbanitzacions  de Mas Pastor (Els Pallaresos) i Manous (El Catllar), amb la col·laboració dels ajuntaments implicats. La previsió és que aquesta mateixa línia arribi fins a Mas Enric, al terme municipal del Catllar, quan la presó entri en funcionament.

Aquest nou recorregut ha obligat a substituir l’autobús actual per un de dimensions més petites perquè pugui accedit amb més facilitat als diferents punts del nou trajecte i també per ajustar-se a la demanda. L’origen i final del trajecte serà a Sant Pere i Sant Pau, on connectarà amb les línies 6 i 54 que porten fins al centre de Tarragona cada 6 minuts. La línia farà parada als principals punts d’interès comercial i de serveis de Sant Pere i Sant Pau per acostar els veïns les urbanitzacions dels afores de la ciutat. Pel que fa a la freqüència de pas, s’incrementen els desplaçaments  (es passarà de les 10 expedicions actuals a les 19 per sentit) i d’aquesta manera es connectarà de forma més freqüent amb el centre de la ciutat.