Èxit de participació a la 4a Plantada Popular al riu Francolí

Enguany s’han plantat 1.000 arbres i arbustos en un tram de més de 400 metres

Per . Actualitzat el

 

La quarta edició de la Plantada Popular, organitzada per l’Associació Aurora i la Fundación Repsol amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, ha reunit prop de 700 voluntaris al riu Francolí de Tarragona.

La plantada d’aquest any s’ha celebrat prop del Parc Francolí, en un tram de 420 metres de llarg entre el pont de Santa Tecla i el pont de l’autovia A7. Els centenars de participants han plantat 1.000 arbres i arbustos en una superfície de 2,4 hectàrees.

Aquest tram de riu, com la resta de l’espai, és una zona molt propera a la ciutat de Tarragona i als seus habitants i molt freqüentada per persones que busquen un indret agradable on passejar, fer esport o simplement gaudir de la natura ben a prop de la ciutat.

Els objectius d’aquesta iniciativa són integrar socialment i laboral a col·lectius de persones en risc d’exclusió social, millorar l’estat ecològic d’un tram del riu Francolí al seu pas pel municipi de Tarragona i fomentar el voluntariat ambiental a la ciutat.

Els organitzadors

L’Associació Aurora és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració social i laboral de persones afectades de malaltia mental, així com el recolzament i l’atenció dels seus familiars. Entre les diferents activitats que desenvolupa Aurora destaca l’execució de projectes de recuperació d’espais fluvials.

Fundación Repsol actua de manera integral en aquelles àrees en les que, tant pel seu coneixement, capacitats i experiència, com pels de la Companyia, pot realitzar una major aportació, amb l’objectiu de contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i assolir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural. Fundación Repsol és Energia Social, impulsant l’energia de les persones per a aconseguir un futur més sostenible.