Gent Gran Activa organitza un festival solidari

Tots els assistents están convidats a portar aliments per a l’Aliança Humanitària

Per . Actualitzat el

Les llars de jubilats i pensionistes municipals celebraran el proper dissabte 11 d’abril un Festival Solidari en benefici de la Creu Roja. La Sala August del Palau de Congressos acollirà l’espectacle que comptarà amb les actuacions dels grups de gent gran de les llars de jubilats. Tots els assistents al Festival estan convidats a portar aliments que voluntaris de Creu Roja recolliran en el marc del projecte l’Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil. El tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor, ha destacat el dinamisme de les entitats de gent gran de la ciutat que han tirat endavant aquest projecte per posar el seu gra de sorra en causa social justa i molt necessària.

L’espectacle és d’accés gratuït amb invitació que ja es poden recollir a les llars de jubilats municipals i tindrà un aforament previst de 1.100 persones. El Festival començarà a les 5 de la tarda i estarà copresentat pel dinamitzador social Amat Callen i la periodista Laura Casas.

L’Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil és una iniciativa impulsada per la Creu Roja, dirigida a tots els sectors socials, per fer front de manera col·lectiva a l’actual situació d’emergència social que viu la població catalana, i especialment la infància. Segons dades del 8è Observatori de Vulnerabilitat, 9 de cada 10 famílies ateses per Creu Roja pateixen algun tipus d’inseguretat alimentària, i un 60 % de les famílies no tenen una dieta òptima. La campanya es va posar en marxa al maig de l’any passat amb l’objectiu de recaptar un milió d’euros que es transformaran en 100.000 ajuts pels nens i nenes de les famílies més vulnerables de Catalunya.

No és la primera vegada que l’Ajuntament de Tarragona col·labora amb l’Aliança Humanitària. Durant la celebració del XXV Concurs de Castells el passat mes d’octubre ja es va disposar d’un punt informatiu a la Tarraco Arena Plaça, a més de diversos suports comunicatius.