‘Sonata per a violoncel’ inaugurarà el Fic-Cat

El llagmetratge d’Anna Bofarull s’estrenarà el 3 de Juny

Per . Actualitzat el

Trailer Sonata for cello.

La inauguració oficial de la 8a edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada comptarà amb l’estrena exclusiva del llargmetratge de KaBoGa Films Sonata per a violoncel, de la directora tarragonina Anna Bofarull.

La inauguració tindrà lloc el dimecres 3 de juny, a les 10 de la nit, al Casino Municipal de Roda de Berà i comptarà amb la presència de l’equip artístic i tècnic: la directora Anna Bofarull, els productors Heiko Kraft i Marian Matachana, els violoncel·listes Daniel Claret, Anna Mora i Mariona Camats i el compositor de la BSO, Gerard Pastor. Amb motiu de l’estrena, tots quatre interpretaran en directe el Tema de Júlia, la peça central de la pel·lícula.

Com a complement de l’estrena, el mateix dia 3 per la tarda tindrà lloc una xerrada divulgativa sobre com Conviure amb la fibromiàlgia i la síndrome de la fatiga crònica, a càrrec de Maite Ribera, presidenta de l’Associació Catalana d’Afectats de Fibromiàlgia, i de la pròpia directora del film.

La pel·lícula, de ficció, explica la història de la Júlia, una reconeguda violoncel·lista que viu entregada a la seva música, fins que, després d’anys d’esporàdics dolors, rep definitivament un diagnòstic: fibromiàlgia.

L’actriu Montse Germán és la protagonista, juntament amb Jan Cornet, Marina Salas i el veterà Juanjo Puigcorbé, entre d’altres. Sonata per a violoncel va ser rodada durant el 2014 en diferents localitzacions de les comarques tarragonines (El Vendrell, Tarragona i Vila-seca, entre d’altres) del Pirineu i de Berlín, a Alemanya.