Una xerrada per explicar-nos com ajudar a les tortugues marines

Es durà a terme aquest divendres a l’IMET

Per . Actualitzat el

L’estiu passat varem rebre la visita d’una tortuga marina a Tarragona. Concretament una femella de tortuga babaua (Caretta caretta) va fer uns nius i va pondre ous. Aquest fet ha despertat una curiositat que en aquesta xerrada audiovisual volem fomentar entre el públic assistent aportant informacions útils per a la seva conservació.

La xerrada anirà a càrrec dels membres del gepec.cat en Ramon Ferré i el Raül Cendón que varen participar en la coordinació i creació d’una xarxa de resposta ràpida a la costa tarragonina per a varaments, justament, de tortugues marines i dofins. L’acte serà presentat per la Sra. Carme Crespo, Regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona

Amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona i del Servei de Biodiversitat i Protecció dels Animals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Genetalitat de Catalunya

Lloc: Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), Avinguda Ramon i Cajal, 70

Tipus d’activitat: Xerrada

Data de l’activitat: 2015-03-27

Monitor: Ramon Ferré i el Raül Cendón

Horari: 19,30h

Lloc: IMET Tarragona