Minut de silenci en memoria de les víctimes de l’accident aeri

La ciutat de Tarragona honra als passatgers que viatjaven al vol amb destí a Düsseldorf

Per . Actualitzat el

Nombrosos municipis del Camp de Tarragona han recordat a les víctimes de l’accident del vol que ahir al matí es va estavellar en el seu trajecte entre Barcelona i Düsseldorf. Poc després de tres quarts d’onze, l’avió va perdre més de 8.000 metres d’altura i s’acabava estavellant al cim Estrop, prop de la localitat francesa de la Barcelonette. 150 passatgers han perdut la vida, s’ha confirmat que prop d’una cinquantena eren de nacionalitat espanyola. Les investigacions encara no han pogut determinar les causes de l’accident. Les tasques de rescat s’han vist dificultades pel difícil accés a la zona de l’accident. Tot i així, s’han pogut començar a recuperar alguns dels cossos i s’ha trobat una de les caixes negres de l’avió. El govern català ha decretat tres dies oficials de dol i aquest matí diferents alcaldes de Catalunya s’han reunit a Barcelona per transmetre les seves condolences als batlles dels municipis on residien les víctimes catalanes.