Tarragona acull la segona edició del Dia de l’Emprenedoria

S’ha arribat a les 300 persones inscrites

Per . Actualitzat el

El dia 25 de març se celebrarà la segona edició del Dia de l’emprenedoria del Sud de Catalunya amb una Jornada que tindrà lloc al Palau de Congressos i que té com a objectius fer visible els servis a l’emprenedor que hi ha a totes les comarques de Tarragona i oferir xerrades sobre recursos, oportunitats de negoci i noves tendències en l’àmbit de l’emprenedoria.

L’acte s’iniciarà a les 9 del matí i estarà presidit pel tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Xavier Tarrés. L’organització va a càrrec de l’Ajuntament de Tarragona i la URV emprèn.

La conferència inaugural anirà a càrrec de Leandro Fernández, coaching executiu, d’equips i institucional, i porta per títol «Posa en forma el teu cervell: claus per intuir el futur i el lideratge».

A partir de dos quarts de dotze del migdia començaran les sessions paral·leles que inclouen: Programa d’Emprenedoria Corporativa: a càrrec de Jesús Murillo, gerent d’emprenedoria Corporativa de Catalunya Empren; Taller sobre inbound màrqueting: nou paradigma del màrqueting digital: a càrrec de Lucas Garcia, CEO de Socialmood; Emprenedoria social: a càrrec de Conchi Gallego, Ashoka Espanya; Taller d’eines 2.0 gratuïtes per emprenedors: a càrrec d’Agustí López CEO d’Inspiraproject; Espai Face to face de trobada d’emprenedors i inversors, dinamitzat per Josep Prat.

A partir de la una del migdia, Julián Vinué, director de Wayra Barcelona, dinamitzarà els pitchs de diferents inversors a la recerca de projectes.

El dinar a peu dret serà dinamitzat pel Txaber Allué, del Cocinero fiel, Cuina i grafisme sobre màrqueting digital.

A la tarda s’explicaran casos d’èxit del territori i d’àmbit internacional i la jornada clourà amb una conferència a càrrec de Cecilia Tham, MOB Barcelona.