La Colla Jove dóna el Premi Baròmetre Casteller a Creu Roja

Per . Actualitzat el

La Colla Jove Xiquets de Tarragona lliura el Premi solidari Baròmetre que va rebre a la Nit de Castells 2015 a Creu Roja Tarragona. El premi consisteix en 750 unitats dels fideus orientals Yatekomo, de Gallina Blanca.

L’acte de lliurament ha tingut lloc a la seu de Creu Roja Tarragona, amb la presència del president provincial de la institució humanitària, Vicenç Gabriel; els membres del comitè local Jordi Joaquim i Elias Muñoz; el president de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Sergi de los Rios; el cap de colla de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Carles Ribas, i l’impulsor dels premis Baròmetre, el periodista Carles Esteve.

Els premis Baròmetre es van lliurar el passat 31 de gener en el marc de la Nit de Castells de Valls a les onze colles castelleres que van pujar un pis en la temporada 2014. A banda de rebre un trofeu al·legòric, tres colles van rebre un premi solidari per part del patrocinador del guardó, que es podia destinar a l’entitat social que desitgessin. En el nostre cas, vam decidir cedir el premi a Creu Roja Tarragona.

Els productes alimentaris rebuts es distribuiran entre les famílies en situació vulnerable de la demarcació, en el marc dels programes de lluita contra la pobresa.