La 4a Plantada Popular del Francolí es farà entre el pont de Santa Tecla i el de l’A-7

Es durà a terme aquest dissabte dia 28 a partir d’un quart d’onze

Per . Actualitzat el

El dissabte dia 28 de març, la Fundación Repsol i l’Associació Aurora, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, organitzen la 4a Plantada Popular al riu Francolí, enguany entre el pont de Santa Tecla i el pont de l’A-7 (a 300 metres aigües amunt del pont de Santa Tecla).

La jornada començarà a un quart d’onze del matí amb la formalització de les inscripcions i la presentació de l’activitat. A un quart de dotze començarà la plantada que finalitzarà amb un refrigeri per a tots els participants, que rebran un obsequi de record.

Els participants poden confirmar la seva assistència enviant les seves dades (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic) a www.reforestatgn.org (apartat d’inscripcions) o trucant al 977.520.205 (de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 15 a 17 h).